نقش حفاظتی محصولات لبنی در مقابل دیابت نوع۲

نتایج یک مطالعه جدید، مصرف محصولات لبنی را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و مصرف گوشت‌های قرمز و فرآوری شده را با خطر بالاتر ابتلا به این بیماری مرتبط دانست. نتایج یک مطالعه جدید، مصرف محصولات لبنی را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و مصرف گوشت‌های قرمز و فرآوری شده را با خطر بالاتر ابتلا به این بیماری مرتبط دانست. Read More

مطلب پیشنهادی

با وجود تعطیلی مدارس و لغو امتحانات، کلاس های درس باید مجازی پیگیری شوند

هیچ روشی جایگزین آموزش و تربیت حضوری در محیط مدارس و کلاس‌های درس نخواهد بود. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.