نتایج یک مطالعه جدید، مصرف محصولات لبنی را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و مصرف گوشتهای قرمز و فرآوری شده را با خطر بالاتر ابتلا به این بیماری مرتبط دانست. نتایج یک مطالعه جدید، مصرف محصولات لبنی را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و مصرف گوشتهای قرمز و فرآوری شده را با خطر بالاتر ابتلا به این بیماری مرتبط دانست. Read More
مطلب پیشنهادی
با وجود تعطیلی مدارس و لغو امتحانات، کلاس های درس باید مجازی پیگیری شوند
هیچ روشی جایگزین آموزش و تربیت حضوری در محیط مدارس و کلاسهای درس نخواهد بود. …