افزایش ماندگاری خواص آنتی باکتری منسوجات با پوست مرکبات

گروهی از محققان یکی از شرکت های فناور با استفاده از یک روش سبز مواد آنتی باکتریالی را برای ایجاد خاصیت ضد باکتری در منسوجات به تولید رساندند و برای ایجاد این ویژگی در پارچه به جای آغشته کردن سطح پارچه به مواد نانویی، مواد نانویی را به تار و پود پارچه وارد کرده و از این طریق مشکل از بین رفتن خاصیت نانویی منسوجات با گذشت زمان و در اثر تماس با سطوح را رفع کرده اند. گروهی از محققان یکی از شرکت های فناور با استفاده از یک روش سبز مواد آنتی باکتریالی را برای ایجاد خاصیت ضد باکتری در منسوجات به تولید رساندند و برای ایجاد این ویژگی در پارچه به جای آغشته کردن سطح پارچه به مواد نانویی، مواد نانویی را به تار و پود پارچه وارد کرده و از این طریق مشکل از بین رفتن خاصیت نانویی منسوجات با گذشت زمان و در اثر تماس با سطوح را رفع کرده اند. Read More

مطلب پیشنهادی

بانک ایتالیایی بر سر پروژه گازی در روسیه جریمه شد

بانک ایتالیایی «یونی کردیت» بر سر یک پروژه گازی که پیش از تحریم‌های غرب علیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *